Black on Black Chevrolet Camaro SS met ZL1 onderdelen aanwezig

Black on Black Chevrolet Camaro SS met ZL1 onderdelen aanwezig

Steeds meer Amerikaanse auto's weten het aanmeldformulier te vinden voor Hart Voor Auto's Showtime Breda Airport. Op 22 juni (een dag na de langste lichtdag van het jaar) komen er een hoop showcars en unieke auto's langs om hun trots op vier wielen in het echt aan het publiek te 'showen'. In dit artikel kijken we naar de Chevrolet Camaro SS uit 2018. 

Wat moet je weten over deze Chevorlet Camaro SS?

De 2018 Chevrolet Camaro SS is uitgerust met een 6.2-liter LT1 V8-motor die 455 pk en 617 Nm koppel levert. Deze krachtige motor is gekoppeld aan een 6-versnellings handgeschakelde transmissie als standaard, met een optionele 8-traps automatische transmissie beschikbaar. De Camaro SS kan in slechts 4 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren, en heeft een topsnelheid van 250 km/u. De eigenaar van deze Camaro heeft ook de nodige wijzigingen doorgevoerd aan het uiterlijk. Zo is deze Chevy uitgerust met een ZL1 Frontbumper, ZL1 Sideskirts en een ZL1 'High Wing'. Ook heeft deze een nieuwe diffusor, uitlaat, 30mm vering, 20mm wheels spacers, remklauwen en luchtinlaat. 

Wat kun je verwachten tijdens Hart Voor Auto's Showtime Breda Airport?
Kom op zaterdag 22 juni naar Hart Voor Auto's Showtime op Breda Airport. We gaan dan daags na de langste dag - 22 juni - op het vliegveld weer een mooi evenement neerzetten, met de focus ook op de avond. We starten vanaf 17.00 en gaan door tot middernacht (00.00) en de dragraces vinden dan plaats tot zeker 22.30! Naast alle adrenaline op de dragstrip zijn er nog tal van andere onderdelen die terug zullen keren uit vorige edities. Wat te denken van Burnout Madness waarbij verbrand rubber gegarandeerd is, of Best of Show waarbij de meest unieke auto's worden uitgelicht. Er is niet alleen aandacht voor visueel spektakel, maar ook voor het geluidsaspect tijdens de Revbattles waarbij vlammen niet worden geschuwd. De aanmeldingen gaan snel van start, dus nog even geduld!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER