Dragrace winnaar HVA Assen 2023 en 2024 aanwezig: Goldy

Dragrace winnaar HVA Assen 2023 en 2024 aanwezig: Goldy

Afgelopen twee edities van Hart Voor Auto's Showtime op TT Circuit Assen werd er hard gedragracet op het rechte stuk. De winnaar van beide edities zal dan ook aanwezig zijn op de HVA Showtime editie op Breda Airport. Niemand minder dan Goldy, echte naam Marulli van Haastert, zal zijn Honda Civic met ruim 1050 pk weer aan het werk gaan zetten.

Wat moet je weten over Goldy en zijn Honda Civic?

Als allereerst is het goed om te beseffen dat het verre van een standaard Honda Civic is. Zo heeft Marulli (eigenaar) zijn auto onderworpen aan verschillende performance upgrades, zoals een K20-motor. Zoals je in de titel al kon lezen zorgen de performance upgrades ervoor dat deze Civic ruim 1000 pk weet te genereren. De auto is omme nabij de 1000kg, wat betekent dat de pk/gewichtsverhouding precies 1 pk per kilo is. Dat is vast een van de redenen waarom hij onder andere de Lamborghini Hurac├ín Performante van DutchPerformante de sporen wist te geven. Iets wat ook opvallend is aan deze auto is het feit dat deze vierwielaangedreven is in plaats van voorwielaangedreven, ook dit is helemaal persoonlijk aangepast. 

Wat kun je verwachten tijdens Hart Voor Auto's Showtime Breda Airport?
Kom op zaterdag 22 juni naar Hart Voor Auto's Showtime op Breda Airport. We gaan dan daags na de langste dag - 22 juni - op het vliegveld weer een mooi evenement neerzetten, met de focus ook op de avond. We starten vanaf 17.00 en gaan door tot middernacht (00.00) en de dragraces vinden dan plaats tot zeker 22.30! Naast alle adrenaline op de dragstrip zijn er nog tal van andere onderdelen die terug zullen keren uit vorige edities. Wat te denken van Burnout Madness waarbij verbrand rubber gegarandeerd is, of Best of Show waarbij de meest unieke auto's worden uitgelicht. Er is niet alleen aandacht voor visueel spektakel, maar ook voor het geluidsaspect tijdens de Revbattles waarbij vlammen niet worden geschuwd. De aanmeldingen gaan snel van start, dus nog even geduld!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER