Dragracer: 1800pk Dogde pickup aanwezig!

Dragracer: 1800pk Dogde pickup aanwezig!

Tijdens Hart Voor Auto's Showtime op Breda International Airport worden er natuurlijk heel de avond dragraces gehouden. Wie is het snelste over de 1/4 mile (402 meter) op de taxibaan van het vliegveld? In dit nieuwsartikel kijken we naar een 1800pk Dodge pickup truck die de strijd aan zal gaan op de dragstrip tegen honderden andere dragracers!

Wat moet je weten over deze 1800pk pickup?

Deze unieke Dodge is te zien op Hart Voor Auto's Showtime. Met 1800 pk en 3200nm koppel zal deze Dodge pickup truck de strijd aangaan om de nieuwe dragrace koning van Hart Voor Auto's te worden. Denk jij dat deze pickup kans maakt?

Wat kun je verwachten tijdens Hart Voor Auto's Showtime Breda Airport?
Kom op zaterdag 22 juni naar Hart Voor Auto's Showtime op Breda Airport. We gaan dan daags na de langste dag - 22 juni - op het vliegveld weer een mooi evenement neerzetten, met de focus ook op de avond. We starten vanaf 17.00 en gaan door tot middernacht (00.00) en de dragraces vinden dan plaats tot zeker 22.30! Naast alle adrenaline op de dragstrip zijn er nog tal van andere onderdelen die terug zullen keren uit vorige edities. Wat te denken van Burnout Madness waarbij verbrand rubber gegarandeerd is, of Best of Show waarbij de meest unieke auto's worden uitgelicht. Er is niet alleen aandacht voor visueel spektakel, maar ook voor het geluidsaspect tijdens de Revbattles waarbij vlammen niet worden geschuwd. De aanmeldingen gaan snel van start, dus nog even geduld!

 

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER