Next Level Automotive aanwezig met tientallen getunde JDM auto's!

Next Level Automotive aanwezig met tientallen getunde JDM auto's!

Zowel clubs als bedrijven zijn goed vertegenwoordigd tijdens Hart Voor Auto's Showtime. Een van deze aanwezige bedrijven is Next Level Automotive die bekend staan om het maken van de mooiste creaties zoals widebodykit's, bijzondere kleuren en andere tuningsopties.

Wat moet je weten over de Next Level Automotive?
Next Level Automotive zal 22 juni met een tiental uniek getunde auto's afreizen naar Breda Airport. Denk hierbij aan JDM auto's zoals de Toyota Supra MK4, Nissan Skyline R34 en R33 en Toyota GT86 maar ook andere toppers. Dit wil je niet missen!


Wat kun je verwachten tijdens Hart Voor Auto's Showtime Breda Airport?
Kom op zaterdag 22 juni naar Hart Voor Auto's Showtime op Breda Airport. We gaan dan daags na de langste dag - 22 juni - op het vliegveld weer een mooi evenement neerzetten, met de focus ook op de avond. We starten vanaf 17.00 en gaan door tot middernacht (00.00) en de dragraces vinden dan plaats tot zeker 22.30! Naast alle adrenaline op de dragstrip zijn er nog tal van andere onderdelen die terug zullen keren uit vorige edities. Wat te denken van Burnout Madness waarbij verbrand rubber gegarandeerd is, of Best of Show waarbij de meest unieke auto's worden uitgelicht. Er is niet alleen aandacht voor visueel spektakel, maar ook voor het geluidsaspect tijdens de Revbattles waarbij vlammen niet worden geschuwd. De aanmeldingen gaan snel van start, dus nog even geduld!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER