Verlaagde BMW F20 met veel carbon aanwezig

Verlaagde BMW F20 met veel carbon aanwezig

De auto's van het Duitse merk BMW zijn erg geliefd onder tuners en liefhebbers van performance. Dit omdat er vrij gemakkelijk meer pk's uit deze auto's te slepen zijn. De auto waar we in dit nieuwsartikel naar kijken, is daar niet per se naar op zoek. Dit is namelijk meer een showbuild die erg goed gelukt is!  Het gaat natuurlijk over de BMW F20 met vele carbon onderdelen. 

Wat moet je weten over deze BMW F20?

Deze BMW F20 is verre van standaard en heeft flink wat veranderingen ondergaan. Zo is de auto ten eerste al verlaagd met een speciale airride installatie. Daarnaast is er ook het nodige gesleuteld aan de uitstraling van de BMW. Met onderdelen als: performance velgen, real forged carboninterior, spiegelkappen, spoiler, vin roof en niet te vergeten de zogenoemde hood wrap. Daarnaast zijn de volgende onderdelen ook vervangen of gemonteerd: Maxtondesign kit, Einddemperdelite, middemperdelite, Forged carbon stuur met leds/light smoke en een evo look motorkap. Kortom, de auto is verre van standaard en trekt zodoende altijd belangstelling van autoliefhebbers.

Wat kun je verwachten tijdens Hart Voor Auto's Showtime Breda Airport?
Kom op zaterdag 22 juni naar Hart Voor Auto's Showtime op Breda Airport. We gaan dan daags na de langste dag - 22 juni - op het vliegveld weer een mooi evenement neerzetten, met de focus ook op de avond. We starten vanaf 17.00 en gaan door tot middernacht (00.00) en de dragraces vinden dan plaats tot zeker 22.30! Naast alle adrenaline op de dragstrip zijn er nog tal van andere onderdelen die terug zullen keren uit vorige edities. Wat te denken van Burnout Madness waarbij verbrand rubber gegarandeerd is, of Best of Show waarbij de meest unieke auto's worden uitgelicht. Er is niet alleen aandacht voor visueel spektakel, maar ook voor het geluidsaspect tijdens de Revbattles waarbij vlammen niet worden geschuwd. De aanmeldingen gaan snel van start, dus nog even geduld!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER