Verlaagde Cadillac ATS-V Stage 3+ met carbon accenten aanwezig

Verlaagde Cadillac ATS-V Stage 3+ met carbon accenten aanwezig

Auto's die geschikt zijn voor de dragraces zijn veelal auto's met veel pk's en koppel. Amerikaanse auto's staan erom bekend dat ze dit vanuit standaardconfiguratie al bezitten. Ondanks dit gegeven zijn er altijd petrolheads die op zoek zijn naar meer. De eigenaar van deze Amerikaanse Cadillac ATS-V heeft zodoende zijn auto getuned naar stage 3+ en zal op de dragstrip van HVA Showtime aanwezig zijn.

Wat moet je weten over deze Cadillac ATS-V?

De 2016 Cadillac ATS-V wordt aangedreven door een 3.6-liter twin-turbo V6-motor die 464 pk en 603 Nm koppel levert. Deze krachtige motor is gekoppeld aan een 6-versnellings handgeschakelde transmissie of een optionele 8-traps automatische transmissie, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder. De ATS-V kan in slechts 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en heeft een topsnelheid van 304 km/u. Zoals benoemd zal de output van deze specifieke Cadillac iets hoger liggen gezien de Stage 3+ tuning. Enkele andere bijzondere en benoemenswaardige punten zijn dat er een hoop carbon accenten rondom de auto zitten, deze verlaagd is en uitgerust met Forged Wheels. 

Wat kun je verwachten tijdens Hart Voor Auto's Showtime Breda Airport?
Kom op zaterdag 22 juni naar Hart Voor Auto's Showtime op Breda Airport. We gaan dan daags na de langste dag - 22 juni - op het vliegveld weer een mooi evenement neerzetten, met de focus ook op de avond. We starten vanaf 17.00 en gaan door tot middernacht (00.00) en de dragraces vinden dan plaats tot zeker 22.30! Naast alle adrenaline op de dragstrip zijn er nog tal van andere onderdelen die terug zullen keren uit vorige edities. Wat te denken van Burnout Madness waarbij verbrand rubber gegarandeerd is, of Best of Show waarbij de meest unieke auto's worden uitgelicht. Er is niet alleen aandacht voor visueel spektakel, maar ook voor het geluidsaspect tijdens de Revbattles waarbij vlammen niet worden geschuwd. De aanmeldingen gaan snel van start, dus nog even geduld!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER