Deelnemen

Showpaddock>

Met jouw eigen auto op de showpaddock? Dat kan! Meld nu jouw auto aan via het formulier op de website en ontvang je een gratis autoticket. Deze paddock plaats is exclusief entreeticket. Deze kan los besteld worden in de ticketshop.

Aanmeldformulier

Dragraces>

Pk’s, koppel, banden en reactie. En niet te vergeten: muscle cars en adrenaline! Dat zijn de ingrediënten van de 1/4 mile Dragraces op de taxibaan van Breda Airport.
Natuurlijk kennen we allemaal de dragraces van televisie, maar op Showtime! kunt u dit spektakel in het echt beleven. Bij dit onderdeel zullen tientallen van de allersnelste straatauto’s deelnemen aan de Dragrace en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen. 
Voor slechts €20,- kun je gehele dag deelnemen aan de dragraces. Tegen het einde van de dag gaan we volgens het knockout principe bepalen wie de snelste auto van de dag is. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. 

Enkele belangrijke punten!
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Inschrijving en keuring is op het terrein van Breda Airport in de omgeving van de start van de races,, vanaf 08.00 uur tot 13.00 uur kun je je aanmelden.

Enkele belangrijke punten!
 
1. Print je vrijwaring uit en neem deze ingevuld mee. Heb je geen printer, vraag een exemplaar bij de keuring om direct de clausule in te vullen
2. Lees het reglement aandachtig door
3. Helm is verplicht!!! Bijrijders zijn niet toegestaan.
4. Rijdersbriefing is net voor de start in de vooropstelling
6. Er is geen tijdsmeting maar het gaat via "hands up”
7. Maak duidelijk bij parkeerders bij aankomst dat je komt dragracen. Je komt dan op een speciaal deel waar ruimte is. Tenzij je eerst bij een club wilt staan.,
 
Dit zijn de punten waar op gelet wordt tijdens de check:
De auto en bestuurder worden gekeurd op: 
- Stoel(en ) goed bevestigd 
- Gordel(s) goed bevestigd en werkend
- Helm 
- Accu goed bevestigd (geen tie-rap toegestaan) 
- Geen lekkages (water, olie of benzine) 
- Velgen deksels dienen verwijderd te worden 
- Remmen dienen goed te werken 
- Geen losse spullen in de auto

GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Showtime>

Wil jij je auto showen aan het publiek, kom dan met je auto naar Showtime. Tijdens Showtime zal je geinterviewd worden en kun je je auto aan het publiek tonen. Showtime zal centraal plaatsvinden op het event.

 

 

Revbattle>

Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis!

 

Aanmelden kan bij het podium op de paddock. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de online ticketshop bestellen.

Burnout madness>

"Burnout Master" Leo Honders zal dit onderdeel organiseren samen met babbelaar Gert-Jan Hennipman. Leo zal de bandjes gaan oproken en zorgen voor spektakel. Wil jij ook je bandjes oproken dan kun je aanmelden kan via info@402automotive.com.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER