Deelnemen

Showpaddock>

De mooiste getunede of gestylede auto’s vind je in groten getale op de verschillende showpaddocks. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online ticketshop. Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot het einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat. Elk merk en type is welkom. Let op: je hebt naast een showautoticket ook een entreeticket nodig.

DIRECT NAAR SHOWAUTOTICKET

Dragrace deelname - uitverkocht>

De dragraces deelnames zijn uitverkocht.

Banden op warmen doormiddel van een burn kan op de daarvoorbestemmende rijplaten.

Enkele belangrijke punten!
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zaterdag getekend mee naar het vliegveld. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door.

Route naar Breda Airport
Voor het evenement volgt u op de navigatie het volgende adres:
Bredasebaan 1, 4744 RZ Bosschenhoofd

LET OP: NEEM AFRIT 20 (SINT WILLEBRORD) EN VOLG VANUIT DAAR DE PARALLELWEG.
NEEM NIET AFRIT 19 BOSSCHENHOOFD!

Wat heeft u nodig om deel te nemen?
- Entreeticket HvA Showtime.
- Showticket HvA Showtime.
- Dragrace ticket HvA Showtime.
- Ingevulde vrijwaringsclausule (zie bijlage).
- Indien u niet over een printer beschikt, kunt u ter plekke een exemplaar krijgen.

Waar wordt op gelet bij keuring/deelname?

Auto:
Stoel(en) goed bevestigd.
Gordel(s) goed bevestigd én werkend.
Geen lekkage (water/olie/benzine).
Accu goed bevestigd (tie-wrap niet toegestaan).
Plus pool van de accu dient afgedekt te zijn (evt. duct-tape bij keurmeester).
Velgendeksels dienen verwijderd te worden.
Remmen dienen goed te werken.
Deugdelijke helm verplicht.
Katoenen shirt met lange mouwen.
Lange broek en dichte schoenen.

Motor:
Geen lekkage (water/olie/benzine).
Accu goed bevestigd (tie-wrap niet toegestaan).
Remmen dienen goed te werken.
Correcte motorkleding, inclusief handschoenen.
Deugdelijke (dichte) helm verplicht.
Let op: in het geval van een tweedelig pak dient deze aan elkaar geritst te zijn.

Aanvullende informatie over uw deelname
Geef bij de parkeerders ter plaatse aan dat u (ook) komt dragracen.
In de opstelstraat ontvangt u een deelnamesticker én polsband.
I.v.m. de geldende geluidslimiet is revven niet toegestaan.

Zaterdag 22 juni bent u vanaf 17:00 van harte welkom op het evenemententerrein. U bent echter niet verplicht aanwezig te zijn om 17:00. De dragraces zullen tussen 17:00 en 22:30 gehouden worden. Tot uiterlijk 20:30 kunt u aansluiten voor een run (tijd onder voorbehoud).

Clubpaddock>

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt ingericht voor auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.000 clubauto's vinden. Elke club mag zich aanmelden. Wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd ontvangen jullie een kortingscode waarmee jullie entreetickets kunnen bestellen met €5 korting.

Aanmelden?
Mail dan naar info@402automotive.com. Geef kort wat achtergrondinformatie over de club en laat weten met hoeveel auto's jullie verwachten te komen.

Best of Show>

Tijdens HVA Showtime op Breda Airport is 'Best of Show Powered By Turtle Wax ' ook weer onderdeel van het programma. De hele dag door zullen er auto's te zien zijn op de paddock bij het podium. Er zullen auto's met hun eigenaren op een rustig tempo langskomen zodat jij alles komt te weten over de auto en de eigenaar. Ook met jouw auto meedoen aan de Best of Show? Meld je dan ter plekke aan bij het podium.

Revbattle>

Spectaculair tijdens dit evenement zijn de verschillende revbattles. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in verschillende knockout revbattles? Doe dan mee met de revbattle en wie weet ga jij met een prijs naar huis! Je kan jezelf aanmelden bij het podium.

Aanmelden kan bij de Burn Out plaat of mail je aanmelding alvast naar info@402automotive.com. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je hier bestellen.

Burnout madness>

"Burnout Master" Leo Honders zal dit onderdeel organiseren. Leo zal de bandjes gaan oproken en zorgen voor spektakel. Wil jij ook je bandjes oproken dan kun je aanmelden kan via info@402automotive.com.

FOLLOW US:

ACCEPTEER