Praktische info

LOCATIE: Het Breda Airport is gevestigd aan de Pastoor van Breugelstraat 83 in Bosschenhoofd.

 

Bereikbaarheid:

Breda International Airport - Noord: Vanaf Etten-Leur (A58) Komende vanaf Etten-Leur neemt u afslag Seppe (21) en slaat u daarna rechtsaf naar de Rucphenseweg (N638). U rijdt vervolgens tot aan de rotonde en neemt de eerste afslag rechts naar de Pastoor van Breugelstraat, waarna u direct links het parkeerterrein van het vliegveld oprijdt.

 

Vanaf Roosendaal (A58) Komende vanaf Roosendaal neemt u afslag Seppe (21) en slaat u daarna rechtsaf naar de Rucphenseweg (N638). U rijdt vervolgens tot aan de rotonde en neemt de eerste afslag rechts naar de Pastoor van Breugelstraat, waarna u direct links het parkeerterrein het vliegveld oprijdt.

 

Breda International Airport - Zuid: Breda International Airport is goed bereikbaar vanaf de snelweg A58 (Breda en Roosendaal). U neemt afslag 21 (Seppe) en slaat daarna rechtsaf richting Bosschenhoofd (Rucphenseweg). U rijdt vervolgens tot aan de rotonde, waar u de eerste afslag rechtsaf afslaat naar de Pastoor van Breugelstraat. U volgt deze weg richting de snelweg (parallelweg) tot u op de Bredasebaan rijdt. Aan de linkerzijde bevindt zich de terminal waarna u links het parkeerterrein van het vliegveld oprijdt.

 

Note: de navigatie herkent de Bredasebaan niet als straatnaam. Wij adviseren uw navigatie in te stellen op de Pastoor van Breugelstraat en dan de route te volgen, zoals hieronder is aangegeven op de afbeelding.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER